Principala Articole Pentru ce sunt necesare covorasele auto?
Pentru ce sunt necesare covorasele auto?

Pentru ce sunt necesare covorasele pentru salon si portbagaj?

Covorasele auto sunt un accesoriu indispensabil, mai ales in conditiile noastre climatice. Suntem „proprietari norocosi” de ploaie, zapada, noroi si praf.
Natura nu are vreme rea, dar nimeni nu a anulat curatenia si confortul din masina. In plus, multi pasionati de masini au copii sau animale de companie iubite. Atat copiii, cat si animalele de companie sunt foarte jucausi si imprevizibili, astfel incat pastrarea habitaclului si portbagajul curat este o masura necesara si luata frecvent.

Fara covorase, va trebui sa recurgeti la servicii frecvente de spalare auto, ceea ce inseamna plati efectuate constant si timp pierdut. Pe de alta parte, covorasul este mult mai usor si mai putin costisitor de ingrijit. Bineinteles, acesta necesita ingrijire regulata, la fel ca orice lucru pe care il detineti.

In continuare, sa analizam in mod mai detaliat cele mai importante trei motive pentru cumpararea unui covoras auto.

Curatenie

Aceasta este poate cea mai importanta functie a covorasului. Pe langa conducerea zilnica, in oras, ne place uneori si sa iesim din oras, la un picnic, la un rezervor, la o casuta de vara. De acolo aducem inapoi o dispozitie excelenta, o multime de emotii pozitive, precum si murdarie. Pentru asta aveti nevoie de un covoras auto de inalta calitate si confortabil. Prin urmare, este important nu numai sa cumparati un covoras, ci acesta ar trebui sa fie potrivit pentru modelul dvs. de masina, preferintele dvs. si frecventa calatoriilor efectuate de dvs.

Protectia masinii

Covorasul auto protejeaza impotriva coroziunii, deoarece previne patrunderea apei si a murdariei pe elementele metalice ale caroseriei. De asemenea, acesta protejeaza tapiteria de mucegai si de toate celelalte probleme similare. In consecinta, covorasul mareste durata de viata a masinii dvs. si, in plus, simplifica foarte mult procesul de ingrijire a acesteia.
Daca doriti ca covorasul sa indeplineasca la maximum aceasta functie, este mai bine sa achizitionati un covoras personalizat in loc de acel universal.

Estetica

In aceasta monotonie a vietii de zi cu zi, uneori doriti sa iesiti in evidenta. Si nu conteaza ca covorasul auto nu este la vedere, dar este placut pentru ochi. In plus, acum piata bucura cu o varietate de covorase auto, atat in ceea ce priveste tipul, cat si designul. Intr-un habitaclu mobilat armonios, conducerea este mult mai placuta. Daca sunteti un adept al rafinamentului sau al culorii, un covor textil este perfect pentru dvs. Dar daca, pentru dvs.,este mai importanta practicitatea si laconicul, atunci alegeti, de exemplu, covorasul din cauciuc.

Pentru o calatorie cat mai confortabila si mai sigura, fiecare detaliu este important, inclusiv covorasul auto. Covorasul de inalta calitate care se potriveste armonios in habitaclu este cu adevarat o achizitie foarte buna.

Puteti cumpara de la noi covorase auto clasice, moderne si de inalta calitate in Chisinau. Oferim preturi foarte competitive si livram, de asemenea, in toata tara!